Nia- ja joogamatka Montenegroon! *UUTUUS!*YKSI paikka!

Nia- /joogamatka Montenegroon!Nia on tanssillinen liikuntamuoto, joka kehitettiin Yhdysvalloissa 1980-luvun alussa. Pikku hiljaa nia on levinnyt ympäri maailmaa. Niassa pyritään liikkumaan ihmiselle luonnollisella tavalla ja liikkumisesta nauttien. Nia yhdistää valloittavalla tavalla itämaisten ja länsimaisten lajien elementtejä ja energiaa. Tanssin, kamppailulajien ja rentoutustekniikoiden yhdistelmä tekee nia-tunnista kokonaisvaltaisen, sekä kehoa että mieltä huoltavan elämyksen.

Nia-tanssin musiikki on monipuolista ja tanssimiseen inspiroivaa. Nia-ohjelmien  koreografiat ovat yksinkertaisia ja ne antavat vapautta myös omaan ilmaisuun. Aiempaa tanssikokemusta tai edes rytmitajua ei tarvita, sillä nia sopii ihan jokaiselle! Jokainen sovittaa liikkeensä omaan kuntoonsa ja oloonsa. Nia toimii myös erinomaisena stressinpoistajana. Monet Nian harrastajat kertovat, että tunnin jälkeen on virkistynyt ja hyväntuulinen olo.

Mukana matkalla on Anne Syvälahti, joka on turkulainen psykologi sekä nia-, jooga- ja mindfulness - opettaja. Psykologin päivätyön ohella hän ohjaa Turun seudulla nia-tanssia ja hathajoogaa.

Annen nia-tunneista kerrottua:
”Nia on ihana tapa liikkua, koska siinä jokainen tekee omien taitojensa, voimiensa ja kykyjensä mukaan liikkeet. Jokaisen tapa liikkua on oikea, kukaan ei tule sanomaan, että teet väärin. Annen positiivisuus, valoisuus ja energisyys tarttuu osallistujiinkin. Tunnit auttavat unohtamaan arjen huolet, saa purettua negatiivisen energian pois ja mikä parasta kunto kasvaa.”

Lempeä hathajooga sopii Nian tavoin kaikille. Hathajoogassa joogaliikkeitä eli asanoita tehdään rauhalliseen tahtiin oman hengityksen rytmissä. Harjoitus vahvistaa kehoa, lisää liikkuvuutta ja parantaa tasapainoa. Lisäksi se parantaa keskittymiskykyä, rauhoittaa mieltä ja rentouttaa kehoa. Jooga on Nian tavoin erinomainen stressinpoistaja ja hyvinvoinnin ylläpitäjä.

Tervetuloa hyvinvointimatkalle Montenegroon nauttimaan sekä aamun lempeästä joogasta että illan iloisesta nia-tanssista! Lisää tietoa Annesta ja niasta löydät sivuilta: www.onnikuu.fi
 
Aika: 14.10. - 21.10.2017
 
Hinta: 975€/hlö/2hh YKSI PAIKKA!
1110€ hlö/1hh

kumppani ilman joogapakettia:
825€ €/hlö/2hh

 
Hintaan sisältyy: lento Helsinki - Dubrovnik - Helsinki
liittymälennot lisähintaan
lentokenttäkuljetukset
majoitus Sun Resort Hotellissa
puolihoito (aamiainen + illallinen)
Nia-/joogaa 2 krt/pv/5 pv/vko
suomenkielinen oppaan palvelut
käynti Dubrovnikin vanhassa kaupungissa

 
Hintaan ei sisälly: Toimistokulut 10 €/varaus
 
Lisämaksusta: Retkiä kohteessa:
  • Patikointia ja joogaa luonnossa  (säävaraus)
  • Perast/Kotor -ajetaan Kotorin lahti ympäri. Matkalla nähdään Perastin taiteilijakylä sekä Kotorin vanha kaupunki
  • Tivat/Budva -tutustutaan Tivatin satama-alueeseen sekä Budvan rantakaupunkiin.
  • Cetinje -ripaus historiaa!
  • Veneretki -veneellä Adrianmerelle, uintia sinisessä luolassa! (säävaraus)
 
Reitti:Lisämaksusta:
  • liittymälennot tai bussikuljetus kentälle SuomessaKaikilla matkalaisilla pitää olla voimassa oleva passi sekä matkavakuutus.

   

TEE VARAUS PUHELIMITSE, NETISSÄ TAI SUORAAN TOIMISTOLLEMME!!

Matkakalenteri

« Elokuu 2017 »
 MTKTPLS
3131123456
3278910111213
3314151617181920
3421222324252627
3528293031123
        
Viipuri Pietari
Kostamus Karjalan matka
Kylpylä Tallinna
Kiertomatka Useita matkoja

Varaa matka!
Lentoaikataulu:
14.10. Helsinki-Dubrovnik 10:30-12:45
21.10. Dubrovnik-Helsinki 13:15-17:20

 
Montenegron matkat
  
Pietarin matkat

Karjalan matkat

Kylpylämatkat