Yhteistyömatka: JOOGA- & HYVINVOINTILOMA Teneriffalla 28.01. - 04.02.2025

28.01. - 04.02.2025

Miltä kuulostaisi yhdistää aurinko- ja rantaelämä viehättävään, aitoon ja kauniiseen kanarialaiseen pikkukaupunkielämään? Lämpimästi tervetuloa mukaan jooga- ja hyvinvointilomalle Puerto de la Cruziin Teneriffalle 28.01. - 04.02.2025! Viikon aikana pääset nauttimaan lempeästä joogasta, hyvinvointiasi lisäävästä ohjelmasta, laadukkaasta hotellista ja ihanan ryhmän seurasta <3

Jooga- ja hyvinvointiloma toteutuu jo 8. kerran ja nyt lähdemme toista kertaa nauttimaan lämmöstä ja viehättävistä maisemista kauniille Teneriffan saarelle. Helmikuun keskilämpötila Teneriffalla on 21 astetta ja merivesi on juuri uintiin sopiva! Tälle matkalle voit lähteä yhdessä ystävän tai puolison kanssa tai yhtä hyvin yksin. Yhteistä ohjelmaa on päivittäin ja aikaa on myös nauttia Teneriffan aarteista omatoimisesti juuri itseäsi kutsuvalla tavalla. 

"Ihanan rentouttava, monipuolinen ja antoisa loma. Erittäin hyvä tapa matkustaa yksin."

PUERTO DE LA CRUZ, TENERIFFA:

Puerto de la Cruzin kaupunki sijaitsee Kauniissa Orotavan laaksossa, joka on kuin kukkiva puutarha Teiden tulivuoren rinteillä. Kaupungin väkilukumäärä on noin 38 000. Puerto de la Cruzissa koet kanarialaista tunnelmaa, jossa on myös vanhan ajan charmia. Kaupunki oli Kanariansaarten ensimmäinen todellinen rantalomakohde, jonne jo 1800-luvun alussa rikkaat englantilaiset matkustivat.

Voit pulahtaa arkkitehti César Manriquen suunnittelemiiin valtaviin merivesialtaisiin tai käyskennellä keskustasta löytyvään Plaza Charcon torille, jossa on viihtyisiä baareja ja ravintoloita. Pienen matkan päässä on kalastajasatama sekä upea vanhakaupunki kapeine kujineen, pinjapuisine parvekkeineen sekä villiviinien ja ihmeköynnöksien peittämät rakennusten seinämät. Kävelymatkan päästä keskustasta löydät myös Playa Jardínin hiekkarannan, jossa pääset nauttimaan virkistävästä merivedestä.

Jos haluat käyskennellä kaupoissa, on ostosmahdollisuudet erinomaiset. Puerto de la Cruzin kaupungista löydät monenlaisia kauppoja niin tunnettujen kansainvälisten merkkien liikkeitä kuin paikallisia putiikkejakin. Kasvien ja kukkien ystäville suosittelemme käyntiä Jardin Botanicossa, joka on maailman vanhin kasvitieteellinen puutarha, jonne voit lähteä nauttimaan kasvien kauneudesta ja rauhallisesta tunnelmasta. Hotellimme sijaitsee kävelymatkan päästä kasvitieteelliseltä puutarhasta.

Puerto de la Cruzista on helppo myös lähteä tutustumaan mielenkiintoiseen ja monipuoliseen Teneriffan saareen. Täältä löydät Espanjan korkeimman vuoren Teiden, useita pieniä kyliä sekä vaikuttavaa luontoa. Parhaiten pääset tutkimaan saaren nähtävyyksiä vuokraamalla vaikkapa auton, tutustuen saareen täysin omassa tahdissa. Myös paikallisbusseilla pääset helposti käymään esimerkiksi saaren pääkaupungissa Santa Cruzissa.

"Teneriffan joogaloman kokonaisuus oli ihan kymppi! Ohjaajat, tunnit, ryhmä, hotelli, sää, tiedottaminen jne. Kiitos!"

OHJELMA:

Loman aikana pääset nauttimaan lempeästä joogasta ja rentouttavista harjoituksista ammattitaitoisten joogaopettajien ohjauksessa. Joogaamme ulkona hotellin nurmialueella ja myös sisällä avarassa salissa, jossa on upea merimaisema. Ohjelma sopii jokaiselle – myös joogaan tutustuville. Joogan lisäksi pääset osallistumaan hyvinvointia lisääviin lempeisiin harjoituksiin, kuten läsnäolo-, meditaatio- ja rentoutumisharjoituksiin. Yhteensä joogahetkiä on 10 kertaa loman aikana ja pääset nauttimaan mm. lempeästä hathajoogasta, myofascia yinjoogasta, kasvojoogasta ja syvärentouttavasta jooganidrasta. Jokaiselle päivälle saat myös ohjeen oman hyvinvointiharjoituksen tekemiseen itsenäisesti. Harjoitusten tekeminen on täysin vapaaehtoista.

"Ohjaus oli varmaa, lempeää, asiantuntevaa, huolehtivaa. Nautin joka tunnista! Keho, mieli, hermostoni todellakin kiittää!"

Eeva-Maria ja Sanna ovat tavoitettavissasi koko reissun ajan. Otamme käyttöön ryhmälle oman whatsapp-ryhmän, jota kautta saat infoa jo ennen lomaa ja reissun aikana. Edellisten jooga- ja hyvinvointilomien asiakaskokemusten perusteella whatsapp-ryhmä on ollut hyväksi koettu ja oivallinen tapa tutustua ryhmäläisiin, saada lounasseuraa sekä jakaa hyviä retki- & kohdevinkkejä.

Ohjelmaan osallistuminen on aina vapaaehtoista, joten voit myös rauhassa levätä tai nauttia päivästä juuri itseäsi kutsuvalla tavalla. Tälle matkalle uskaltaa hyvin lähteä myös yksin. Jooga- ja hyvinvointiloma Teneriffalla on juuri Sinua varten ja haluamme tehdä siitä ikimuistoisen <3

"Kiitos, olette onnistuneet ammattitaidolla luomaan mahtavan joogalomaviikon. Sopivasti lepoa ja ohjelmaa!"

RETKPÄIVÄ:
Sinulla on mahdollisuus osallistua meidän ryhmän omalle retkelle lisämaksusta, lisätietoa retken sisällöstä on tulossa lähempänä. Retki toteutuu, mikäli on tarpeeksi lähtijöitä. Suomalainen opas sekä Sanna ja Eeva-Maria ovat retkellä mukana.

EXTRA:
Voit halutessasi varata Sannalta ajan rentouttavaan vyöhykeratahoitoon (60min, 68€). Huom: Aikoja rajallisesti tarjolla! Hoito tapahtuu omassa hotellihuoneessasi. Varaa oma hoitoaika laittamalla viestiä Sannalle: info@sydamenpolku.fi.

LAHJA SINULLE:
Saat lahjaksi Yinjoogaa kotona joogakurssin (arvo 49e) ja pääset nauttimaan joogatunneista helposti kotona koko syksyn ajan Sannan ja Eeva-Marian kanssa. Kurssi alkaa syyskuussa. 
 

Matka toteutetaan yhteistyössä Sannan ja Eeva-Marian kanssa:
Matkan ohjelmasta vastaavat joogaopettajat ja hyvinvointialan yrittäjät Eeva-Maria Lepoaho ja Sanna Bjurström. Molempia ohjaajia yhdistää rakkaus joogaan ja pehmeä liikekieli. Tunneillamme saat voimaantua, rentoutua ja nauttia joogan kokonaisvaltaisista vaikutuksista.

Lisätietoa ohjaajista: 
Sanna / Sydämen Polku
info@sydamenpolku.fi
www.sydamenpolku.fi
  Eeva-Maria / Heijastuksin
heijastuksin@gmail.com
www.heijastuksin.fi

MAJOITUS:
Hotel Best Semiramis (****) sijaitsee Puerto de la Cruzin kalliolla rauhallisella alueella, josta on upeat näkymät merelle. Hotellilla on kaksi uima-allasta, puutarha sekä pieni spa-osasto (lisämaksullinen). Puerto de la Cruzin keskustaan on noin 10 minuutin kävelymatka kaunista rantareittiä pitkin. Jokaisessa huoneessa on myös parveke merinäköalalla ja puolihoito sisältyy hintaan. Hotellihuoneet ovat reilun kokoiset ja buffetpöydän antimet runsaita. Hotellilla voit harrastaa monipuolisesti liikuntaa, sillä sieltä löytyy hyvä kuntosali ja päivittäin on myös ohjattua liikuntaa kuten vesijumppaa lämmitetyssä altaassa. Merenrannan tuntumassa voit myös lenkkeillä kauniissa maisemassa. Voimme lämpimästi suositella tätä hotellia! Tutustu tyylikkääseen hotelliin > 

"Hotelli Best Semiramiksen sijainti oli loistava, hyvät fasiliteetit ja hyvä ruoka!"

 

HINNAT:

Majoitus 2 henkilön huoneessa 1475€/hlö

EARLY BIRD 1415€

Majoitus 1 henkilön huoneessa

Huom: 1 henkilön huoneita vain 6 kpl tähän edullisempaan hintaan tarjolla! Sen jälkeen 1 henkilön huoneen hinta nousee + 145€ /huone

1755€/hlö

EARLY BIRD 1695€

Early Bird tarjous voimassa 15.10. asti 

"En ole ennen ollut joogalomalla yksin ja uskallan tämän perusteella suositella muillekin yksin matkustamista."

Matkalle voit lähteä mukaan myös naispaikalla ja majoittua samaan huoneeseen ryhmämme toisen henkilön kanssa. Jos huonekaveria ei tule ryhmästä, veloitetaan 1hlö huonemaksu.

Hinta sisältää:
- Lennot Helsinki – Teneriffa – Helsinki
- Matkalaukku koneen ruumassa, max. 23kg + pieni käsimatkatavara
- Lentokenttäkuljetukset
- Majoitus hotelli BEST SEMIRAMIS (****), huoneessa parveke merinäköalalla
- Puolihoito (runsas aamupala ja illallinen sis. lasi viiniä)
- Suomenkielisen oppaan palvelut
- Laadukas jooga- ja hyvinvointiohjelma 10 joogakertaa ja 6 itsenäistä hyvinvointiharjoitusta
- Yinjoogaa kotona online kurssi syksyllä (arvo 49e)

Hinta ei sisällä:
Toimistokulut 15 €/varaus
  
Lisähintaan:
Majoitus lentokenttähotellissa 65€/hlö/2hh tai 95€/1hh. Hinta sis. aamiaiset, lentokenttäkuljetukset (ei toiminnassa 24h) sekä ilmaisen parkin autolle loman ajaksi.

Matkaehdot:
Varausmaksu 150€ erääntyy heti.Varausmaksua ei palauteta, mikäli peruu matkan -sairaustapauksissa ko. summan saa matkavakuutuksesta- loppumaksu erääntyy seitsemän viikkoa ennen matkaa. Loppulaskun eräpäivän jälkeen peruutuskuluina menee koko matkan hinta. Sairaustapauksissa ota yhteys matkavakuutukseen.

Lentoaikataulu:
meno: 28.01. Helsinki 09:20 -> 14:00 Teneriffan eteläkenttä (-2h)
paluu: 04.02. Teneriffa 15:00 -> 23:30 Helsinki (+2h) 

ALUSTAVA LOMAOHJELMA (muutokset mahdollisia):

Tiistai 28.1.
Tapaamme ennen lentoa portilla - ihana lomamatka alkaa!
Lento: Helsinki klo 9.20 -> 14.00 Teneriffa (-2h)
Lentokenttäkuljetus hotellille, kesto noin 60-90 min riippuen liikenteestä.
Tervetulotilaisuus
Illallinen klo 18-21

Keskiviikko 29.1.
Aamujooga klo 8-9
Aamupala klo 7.30-10
Jooga klo 16.30-18.00
Illallinen klo 18-21
Mahdollisuus osallistua yhteiseen tutustumisiltaan hotellilla

Torstai 30.1.
Aamujooga klo 8-9
Aamupala klo 7.30-10
Jooga klo 11.30-12.30
Illallinen klo 18-21

Perjantai 31.1.
Aamujooga klo 8-9
Aamupala klo 7.30-10
Jooga klo 16.30-18.00
Illallinen klo 18-21

Lauantai 1.2.
Aamujooga klo 8-9
Aamupala klo 7.30-10
Mahdollisuus osallistua lisämaksulliselle retkelle (Sanna ja Eeva-Maria mukana retkellä)
Illallinen klo 18-21

Sunnuntai 2.2.
Aamujooga klo 8-9
Aamupala klo 7.30-10
Jooga klo 11.30-12.30
Illallinen klo 18-21

Maanantai 3.2.
Aamujooga klo 8-9
Aamupala klo 7.30-10
Illallinen klo 18-21
Mahdollisuus osallistua yhteiseen illanviettoon hotellilla

Tiistai 4.2.
Aamupala klo 7.30-10
Lähtöpäivä
Lento: Teneriffa klo 14.50 -> 23.20 Helsinki (+2h)

Palautetta Eeva-Mariasta ja Sannasta:

"Kiitos, olette onnistuneet ammattitaidolla luomaan mahtavan joogalomaviikon. Sopivasti lepoa ja ohjelmaa! Tämä oli itselle taas uusi askel ylös uupuneisuudesta. Kiitollisena ja jatkossakin mielelläni mukana!"

"Kiitos, kiitos, kiitos ihanasta joogalomasta. Tuun toistekin!"

"Joogaloman ohjelma oli oikein hyvä ja toimia. Joogatuntien ohjaus lempeän sallivaa, mikä tuntui hyvältä. Saattoi myös jäädä pois tunnilta ilman huonoa omatuntoa tai velvollisuuden tunnetta."

"Joogalomalla hyvä mieli vahvistui, jokaisella meistä on mahdollisuus tehdä valintoja - sain kannustusta. Kiitoksia Sanna ja Eeva-Maria."

"Ohjaajat olivat ammattitaitoisia, ihanan lempeitä ja rakastavaisia, tunneilla oli hyvä olla. Tunnin jälkeen oli rauha kehossa ja mielessä."

"Kiitos, olette onnistuneet ammattitaidolla luomaan mahtavan joogalomaviikon. Sopivasti lepoa ja ohjelmaa!"

"Aivan ihanaa ja ammattitaitoista toimintaa ohjaajilta. Ohjelma mukavan rentoa."

"Suuri kiitos! Ihania muistoja jää tästä reissusta ja levollinen kehomieli."

"Eeva-Marian ja Sannan ohjauksesta välittyi läsnäolo, lempeys ja hyväksyntä. Kaikki saivat olla omia itseään ja saivat tarvittaessa henkilökohtaista ohjausta. Molemmista välittyi intohimo omaan tekemiseen ja positiivinen asenne välittyi myös eteenpäin. Molempien ammattitaito oli vakuuttavaa ja ohjaajiin pystyi luottamaan täysin."

"Kiitos, kiitos, kiitos. Turvallista, mutta ei kaikilta osin tuttua. Sain yksilöllistä ohjausta tarpeen mukaan. Huolenpito ryhmäläisistä tuntui hyvältä."

"Jos hain hyvinvointia, sen sain. Luulin osallistuvani joogaan, mutta sainkin paljon enemmän!"

"Suuri kiitos, kun loitte lomalle mukavan tunnelman ja kaikki toimi!"

"Joogatunnit oli todella hyviä ja kaikki toimi todella hyvin. Kiitos teille antoisasta lomasta!"

"Ohjaukset oli loistavia, rauhallisia ja hyvä, että kävitte korjaamassa asanoita."

"Onnistuitte joka kerta! Selkeää ohjausta ensikertalaiselle."

"Kaikki Joogaloman järjestelyt ja informointi oli tosi hyvin hoidettu."

"Lempeällä ohjauksellanne ja tuellanne oppii tekemään itselleen hyviä valintoja. Tätä tietä on hyvä jatkaa eteenpäin, odotan tulevaa innolla."

"Ihanat joogat, kivoja ihmisiä. Helppo tulla yksin. Seuraa saa, jos haluaa, mutta yksinkin saa olla."

"Haluan kiittää teitä. Ootte tuoneet mun elämään ihanan tavan. Kiitos teille, ootte huippuohjaajia!"