KIERTOMATKA: HERGEC NOVI - MOSTAR - SPLIT 19. - 25.10.2024 -YKSI HUONE vapaana!

19.10. - 25.10.2024

Kolme maata samalla matkalla!

Upea SPLIT ja Kroatian rannikko! Karismaattinen MOSTAR Bosnia/Hertsegovinassa! Ja aina vehreä, ihana rannikkokaupunkimme Herceg Novi Montenegrossa! Matkan hintaan kuuluu kolme retkeä!

Montenegron Herceg Noviin olemme tehneet matkoja jo vuodesta 2010! Kaupunki on rakennettu rinteeseen, mutta rannikolla on yli seitsemän kilometrin pituinen tasainen rantabulevardi, missä on kahviloita, ravintoloita, pieniä kauppoja ja erilaisia rantoja.. Herceg Novin keskustassa on idyllinen vanha kaupunki. Kolme yötä Herceg Novissa, neljän tähden kylpylähotellissa, joka sijaitsee rantabulevardin varrella ja kaikki palvelut on lähellä. Hotellilla on oma uima-allasalue, ranta ja upea kylpyläosasto. Matkan hintaan kuuluu myös Perast/Kotorin retki -retkellä nähdään yksi maailman kauneimmista lahdista!

Bosnia ja Hertsegovinan kaupungissa, Mostarissa vietämme yhden yhden yön. Vuonna 1566 rakennettu Mostarin silta on  yksi ex Jugoslavian kuuluisimmista rakennuksista. Sekä siltä, että sen ympärillä oleva vanha kaupunki on myös Unescon listalla. Paikallinen matkaopas näyttää meille mielenkiintoisimmat paikat, ja samalla kertoo tämän monikulttuurisen kaupungin ”salaisuudet”. Mostarin matkan varrella tutustutaan myös Trebinjen kaupunkiin ja ruokaillaan viinitilalla viinejä maistellen

Split on Kroatian toiseksi suurin kaupunki ja Adrianmeren itärannikon suurin asuinalue. Kaupungin kuuluisin rakennus on Dioklecianin palatsi, 300 luvulta joka palatsi on yksi Euroopan parhaassa kunnossa olevista antiikin ajan palatseista ja Unescon, maailmanperintökohteiden listalla. Jos tykkäät historiasta, arkkitehtuurista, legendoista, rannalta nauttimisesta, nautinnollisista kahviloista ja ravintoloista, tai haluat sulautua paikaliselämään – Split on oikea paikka sinulle. Matkan hintaan kuuluu retki upeaan KRKAn kansallispuistoon! Splitissä majoitus Splitin vanhassa kaupungissa, lähellä kauppoja, ravintoloita ja nähtävyyksiä. Hotellilla on upea kattoterassi, josta voi ihailla näkymiä yli kattojen.

Hinta:

  • 1595€/hlö/2hh     
  • 1795€/hlö/1hh     

YKSI HUONE vapaana!
 

Hintaan sisältyy:

  • lento Helsinki -Split (Norwegian Airlines)
  • 1 x laukku ruumaan per hlö, max 23kg
  • lentokenttäkuljetukset
  • majoitus kolme yötä Herceg Novissa kylpylähotelli Palmon Bay,
  • yksi yö Mostarissa; idyllinen Hotelli Shangri La ja
  • kaksi yötä Splitin vanhassa kaupungissa hotelli Heritage Jupiter 
  • puolihoito (aamiainen + lounas x 2 ja päivällinen x 5)
  • kuljetukset kohteiden välillä
  • Herceg Novissa kylpyläosaston käyttö
  • RETKET: Montenegrossa Perast/Kotorin retki, Bosnia-Hertsegovinassa Trebinje + viinitila -retki, Kroatiassa Krka luonnonpuisto -retki
  • suomenkielisen oppaan palvelut
     

Palmon Bay Hotel & Spa on tasokas hotelli Igalon keskustan tuntumassa. Hotellissa on upea kylpyläosasto, joka on asukkaiden vapaassa käytössä. Hotelli sijaitsee rantabulevadin varrella ja kaikki palvelut on lähellä. 


Hintaan ei sisälly:

  • Toimistokulut 15 €/varaus
     

Lentoaikataulu:

  • meno: 19.10. Helsinki 14:15 -> 16:20 Dubrovnik (-1h)
  • paluu: 25.10. Split 20:25 -> 00:20 Helsinki (+1h)
      

Matkaehdot:

Varausmaksu on 50€/hlö, mikä erääntyy heti varauksen teon yhteydessä. Ennakkolasku 150€/hlö erääntyy 3kk ennen matkaa ja loppumaksu erääntyy seitsemän viikkoa ennen matkaa. Maksuja  ei palauteta, mikäli peruu matkan laskun eräpäivän jälkeen -sairaustapauksissa ko. summan saa matkavakuutuksesta. Katso matkaehtomme >>

Majoitus lentokenttähotellissa:

  • 65€/hlö/2hh
  • 95€/hlö/1hh
  • 55€/hlö/3hh

Hinta sis. lentokenttäkuljetukset, aamiaisen ja ilmaisen parkin autolle loman ajaksi

 

Alustava matkaohjelma:

la 19.10. lento Helsingistä lähtee klo 14:15 ja on Kroatian Dubrovinikissa klo 16:20 paikallista aikaa mikä on tunti vähemmän kuin Suomessa. Ajetaan Montenegroon Herceg Noviin, matkaan menee noin 50 min riippuen rajamuodollisuuksista, mitkä menee yleensä nopeasti. Majoittuminen, tervetulotuokio ja illallinen hotellissa. 

su 20.10. aamiainen hotellissa. RETKI Perast/Kotor -Ajetaan Kotorin lahti ympäri. Tutustutaan historialliseen Perastin kylään, mahdollista vierailla Gospa od Skrpjela saarella (veneyhteys Perasista). Tutustutaan Unesco suojattuun Kotorin vanhaan kaupunkiin. Lounas retkellä. Illallinen hotellissa.

ma 21.10. aamiainen hotellissa. Vapaa päivä. Aikaa tutustua omatoimisesti Herceg Novin kaupunkiin tai viettää aikaa rannalla tai altailla tai nauttia kylpylän palveluista. Illallinen hotellilla.

ti 22.10. aamiainen hotellissa. Lähtö kohti Bosnia-Hertsegovinaa. Matkalla Retki Trebinjeen! Tutustutaan kaupunkiin paikallisoppaan kanssa ja käydään tutustumassa viinitilaan, missä saadaan maistella viiniä ja syödä lounas. Mostarissa majoittuminen hotelliin.

ke 23.10. aamiainen hotellissa. Kaupunkikierros oppaan kanssa Mostarissa jonka jälkeen lähdetään kohti Kroatiaa. Majoittuminen Splitissä ja illallinen hotellissa.

to 24.10. aamiainen hotellissa. Retki Krkan kansallispuistoon, mikä on tunnettu upeista vesiputouksistaan ja turkoosina sekä smaragdinvihreänä kimaltavasta vedestä. Illallinen hotellissa

pe 25.10. aamiainen hotellissa. Huoneiden luovutus -matkalaukut saa jätettyä hotellin matkalaukkuhuoneeseen. Päivä aikaa tutustua omatoimisesti Splitin kaupunkiin! Illalla lentokentälle ja lento Suomeen lähtee klo 20:25 ja on Helsingissä klo 00:20


MATKAKALENTERI

vko ma ti ke to pe la su
40 30 1 2 3 4 5 6
41 7 8 9 10 11 12 13
42 14 15 16 17 18 19 20
43 21 22 23 24 25 26 27
44 28 29 30 31 1 2 3
45 4 5 6 7 8 9 10
Kiertomatka Kylpylä
Montenegro Risteily
Joogamatka Aurinkoloma
Teemamatka Tallinna
Hyvinvointimatkat Useita matkoja
Kotimaan Matkat Viron Matkat
Yhteistyömatkat
 

TARVITTAVAT ASIAKIRJAT

Montenegroon matkustavilla tulee olla voimassa oleva passi, joka tulee olla voimassa vielä vähintään 3kk matkan jälkeen.

Montenegro ei vaadi rokotustodistuksia ym.

 

 

TEE VARAUS PUHELIMITSE, NETISSÄ TAI SUORAAN TOIMISTOLLEMME!!
 

Majoitusta lähellä Helsinki/Vantaan lentokenttää:

Kysy edulliset sopimushintamme Skyline Airport Hoteliin -ilmainen parkki autollesi loman ajaksi!

Palautteita asiakkailta: